Samen werken aan een sterk collectief

Franchise


"Grote ontdekkingen en verbeteringen zijn altijd het gevolg van de samenwerking tussen vele denkvermogens". Dit zijn de gedachten en filosofie van Rob Beemer en Roy Scholte geweest om een franchiseorganisatie te starten van Incassonet.

Door verschillende specialiteiten en ervaringen te bundelen op gebied van mensenkennis, automatisering en proces-verandermanagement, is er sinds 2011 een eigenzinnige maar een effectieve creditmanagementdienstverlening ontstaan.

Door een samenwerkingsverband met franchise ondernemers aan te gaan en hierdoor de samenwerking tussen vele denkvermogens te verruimen, kunnen meer ontdekkingen en verbeteringen worden gerealiseerd en de filosofie gewaarborgd blijven.

Het Incassonet-merk

Incassonet Franchise helpt jou met een vliegenende start van jouw incassobedrijf. Met een sterk merk, uitgebreide marketingconcepten en uitgedachte campagnes helpen wij jou op weg om van jouw Incassonet vestiging een succes te maken, zonder dat jij hierin hoeft te investeren.

Daarnaast zorgt ons communicatiebureau voor ondersteuning op maat, zodat we precies op jouw regio in kunnen spelen. Website, drukwerk en promotiemateriaal... dat verzorgen wij voor je, zodat jij je volledig op je bedrijf kunt focussen.

De beste incassosoftware

De hedendaagse incassowereld wordt gedreven door software. Vanaf de start van Incassonet in 2011 is gewerkt aan een eigen softwaresysteem, waarmee wij de incassomarkt net een stapje voor zijn. Deze software wordt nog steeds dagelijks doorontwikkeld. Als franchisenemer van Incassonet krijg je volledig toegang tot dit uitgebreide incassosysteem.

Ondersteuning en opleiding

Wij ondersteunen je graag bij alle operationele zaken binnen je organisatie, daar waar jij dat nodig hebt. Denk hierbij aan ondersteuning van de telefonie, boekhouding of zaakbehandeling. Daarnaast bieden wij ook volledige ondersteuning op het gebied van vakkennis en bieden wij maatwerk-opleidingen, zodat jij altijd over de juiste kennis beschikt.

Franchisenemers aan het woord

Onze franchisenemers vertellen graag over hun ervaring met Incassonet als franchiseformule.