'Mijn advies?
Durf ervoor te gaan!'

Kevin Verkerk


Op 1 januari 2017 ben ik gestart met Incassonet Almere. Na zeven jaar voor een grote partij binnen het creditmanagement te hebben gewerkt, was het voor mij tijd om op eigen benen te staan.

Als startend incasso-ondernemer ben ik op zoek gegaan naar voor mij, op alle fronten, de ideale samenwerkingspartner. Incassonet heeft mij vanaf het eerste moment de handvatten geboden om een snelle en effectieve start te maken met mijn eigen kantoor. Zij hebben mij voorzien in niet alleen het "Incassonet-merk", maar bijvoorbeeld ook met zelf ontwikkelde credit management software, een website, een telefoonnummer en ondersteuning op het gebied van SEO en SEA. Wij zijn voor onze klanten dan ook ontzettend goed te vinden. Alle aspecten om snel te kunnen starten dus.

Nu twee jaar verder, is mijn vestiging gegroeid naar een team van 4 specialisten, die dagelijks bezig zijn met het ontzorgen van opdrachtgevers in en rondom Almere.

Mijn advies? Durf ervoor te gaan. Waar een wil is, is een weg. Met Incassonet als achterban heb je alle steun en support om een succesvolle incasso ondernemer te worden.

Kevin Verkerk

Incassonet Almere

Meer franchisenemers aan het woord