'Sparren met een team van gedreven ondernemers'

Toine Brouwers


Op 1 december 2018 zijn wij gestart met Incassonet Breda. Voor ons een weloverwogen keuze om te kiezen voor Incassonet. We hadden een concurrerend bedrijf en zagen dat de diensten en communicatie van Incassonet veel professioneler waren dan die van ons eigen bedrijf.

Voor ons een logische stap om ons aan te sluiten bij Incassonet: "if you can’t beat them, join them". Vanaf het eerste moment voelden wij ons als een vis in het water. Incassonet faciliteert ons een programma om je vingers bij af te likken. Wat een mogelijkheden, echt ongekend. Nieuw voor ons is dat we kunnen sparren en overleggen met een team van gedreven ondernemers, hetgeen een echte aanvulling is op ons ondernemerschap.

Nu twee maanden later hebben we met het hele team al beduidend meer bereikt dan voorheen. Het feit dat je met een gedreven professioneel team werkt haalt het beste uit jezelf naar boven, waardoor het iedere dag weer nieuwe kansen biedt.

Dit komt omdat iedereen doet waar hij goed in is, zo hoef je je geen zorgen te maken over de gebruikte software, dit wordt continu ontwikkeld. Ook de telefonie wordt keurig voor je geregeld. Geen dure investeringen, maar gewoon bellen en gebeld worden. Waar en wanneer je maar wilt.

Op het gebied van internetmarketing biedt de franchisegever je een website met een eigen landingspagina, die continu wordt bijgehouden en ontwikkeld op het hoogste niveau op het gebied van vindbaarheid en uitstraling. Dit is bijzonder prettig. Dagelijks ondervind ik dat potentiële klanten ons weten te vinden.

Onze ervaring is, wanneer je aan de volgende stap toe bent met je bedrijf of je carrière, Incassonet je een merk biedt waarmee je nog succesvoller wordt.

Toine Brouwers

Incassonet Breda

Meer franchisenemers aan het woord