Incassonet


Het net even anders doen dan de rest... Incassonet wil opvallen in de incassomarkt. Wij geloven dat wij met ons enthousiasme en gedrevenheid onze klanten net wat beter kunnen helpen. Persoonlijkheid staat bij ons voorop en dat ervaren onze klanten. Wij behandelen onze klanten eerlijk, transparant en bovenal op persoonlijke wijze... en daar hebben wij gedreven partners bij nodig!

Respect voor debiteur en opdrachtgever

Bij Incassonet hebben we respect voor onze klanten en hun debiteuren. Daarom behandelen wij debiteuren altijd op gepaste wijze en doen wij er alles aan om persoonlijk met ze in contact te komen. Persoonlijk contact zorgt namelijk voor betere resultaten en hogere gunning van de debiteur.

Gedreven partners

Om onze klanten landelijk op een persoonlijke wijze te kunnen blijven behandelen zijn wij continue op zoek naar gedreven partners. Partners die in hun eigen regio een succesvolle Incassonet vestiging willen runnen. Onder het mom 'Samen staan we sterk' kunnen we heel Nederland bedienen en worden we gezamenlijk een steeds grotere speler op de Incassomarkt.

Waarom kiezen klanten voor Incassonet?

  • Duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten
  • Wij hebben een zeer hoge successcore (94% in 2018)
  • Wij staan persoonlijk voor onze klanten klaar
  • Klanten kunnen zaken 24 uur per dag online beheren
  • Wij hebben altijd oog voor het behoud van een goede klantrelatie

Kijk of jij ook past in ons franchiseprofiel. Wij komen graag met jou in contact om jouw mogelijkheden te bespreken.

 

Herken jij je in ons profiel van franchisenemers?

Franchisegebieden


Incassonet heeft verschillende franchisegebieden beschikbaar. In sommige gebieden gaat het om bestaande vestigingen die overgenomen kunnen worden door franchisenemers. Andere regio's zijn groeigebieden: hier moeten nog vestigingen geopend worden. Wil je meer weten over een van deze gebieden? Neem dan contact met ons op.

Franchisenemers aan het woord

Onze franchisenemers vertellen graag over hun ervaring met Incassonet als franchiseformule.